Prometni znaki - set A - 81cm

Prometni znaki – set A – 81cm

29,90  z vključenim DDV

jamara Logo

Opis

Prometni znaki – set A – 81cm

Prometni znaki – set A – 81cm – Set z petimi prometnimi znaki je idealen dodatek za otroško igro, ki omogoča ustvarjalno in poučno igro na temo prometa. Vsak znak v tem setu predstavlja pomembno prometno situacijo, ki jo otroci lahko raziskujejo in vključijo v svojo igro.

V tem setu so vključeni naslednji prometni znaki:

  1. Prehod za pešce: Ta znak omogoča otrokom simuliranje varnega prečkanja ceste in spodbuja ozaveščanje o varnosti pešcev na cestišču.
  2. Omejitev hitrosti: Znak, ki otrokom pokaže, da morajo spoštovati določene hitrostne omejitve na cesti, kar spodbuja odgovorno vožnjo.
  3. Stop: Otroci se lahko naučijo pomena ustavljanja na križiščih ali drugih mestih, kjer je to potrebno, in razvijajo razumevanje prometnih signalizacij.
  4. Prednostna cesta: Ta znak otrokom pokaže, da imajo vozila na prednostni cesti prednost pred vozili na drugih cestah, kar razvija razumevanje prednosti v prometu.
  5. Ni prednosti: Znak, ki opozarja voznike na dejstvo, da nimajo prednosti pred drugimi vozili, kar spodbuja spoštovanje prometnih pravil in varnost na cesti.

Vsak znak v setu je visok 81 cm, kar zagotavlja dobro vidnost in omogoča realistično izkušnjo med igro. Paket vključuje tudi stojala, na katera se znaki enostavno pritrdijo, kar zagotavlja stabilnost med igro.

Ta set prometnih znakov je odličen način, kako otroke učiti o prometnih pravilih in varnosti na cesti, hkrati pa spodbuja njihovo domišljijo in razvoj motoričnih spretnosti. Z njim lahko otroci ustvarijo svoj svet prometa in se zabavajo ter učijo hkrati.

Proizvajalec: JAMARA e.K.


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.