Warhammer AoS Blades of Khorne: Bloodthirster eigrace
Warhammer AoS Blades of Khorne: Bloodthirster miniatura
Warhammer AoS Blades of Khorne: Bloodthirster miniatura 1
Warhammer AoS Blades of Khorne: Bloodthirster miniatura 2
Warhammer AoS Blades of Khorne: Bloodthirster miniatura 3
Warhammer AoS Blades of Khorne: Bloodthirster vsebina
Warhammer AoS Blades of Khorne: Bloodthirster vsebina 1

Warhammer AoS Blades of Khorne: Bloodthirster

123,90  z vključenim DDV

Primerno za 12 let+

Opis

Warhammer AoS Blades of Khorne: Bloodthirster

Warhammer AoS Blades of Khorne: Bloodthirster – Pripeljite surovo moč in strahospoštovanje na bojišče z Warhammer Age of Sigmar Blades of Khorne: Bloodthirster. Ta veličastni model predstavlja eno najstrašnejših pošasti v vesolju Warhammer, utelešenje besa in brutalnosti boga Khorna. Bloodthirster, ikonični demon, je popoln dodatek za vse zbiratelje in igralce, ki želijo dodati svoj vojski resnično zastrašujočega zaveznika.

Lastnosti:

  • Zmogljivost: Bloodthirster je strašansko močan bojevnik, oborožen z različnimi smrtonosnimi orožji, kot so Hellfire Axe, Bloodflail in Wrath of Khorne Bloodthirster’s Great Axe.
  • Prilagodljivost: Model vključuje opcije za tri različne tipe Bloodthirsterja, kar omogoča prilagoditev glede na vaše strateške potrebe in osebne preference.
  • Detajli: Model je bogato okrašen z zapletenimi podrobnostmi, od demonskih kril do oklepov in orožij, kar mu daje strašljiv in veličasten videz.
  • Sestavljanje: Enostavno sestavljanje z možnostjo prilagoditve za izkušene modelarje in igralce.

V svetu Warhammer Age of Sigmar je Bloodthirster utelešenje besa in uničenja boga Khorna. Ti demoni so poslani na bojišča, da širijo strah in uničenje, kjerkoli se pojavijo. S svojimi ogromnimi krili, grozljivim videzom in neustavljivo močjo so Bloodthirsterji med najbolj strašnimi nasprotniki, s katerimi se lahko soočijo vojaki Mortal Realms.

Miniature so dobavljene nepobarvane in jih je treba sestaviti – priporočamo uporabo lepila za plastiko Citadel in barv Citadel Colour.

Proizvajalec: Games Workshop Limited, proizvedeno v Veliki Britaniji


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelek je proizveden v Veliki Britaniji.