Ustvarjalni set s perlicami

Ustvarjalni set s perlicami

14,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 6+ let

Opis

Ustvarjalni set s perlicami

Ustvarjalni set s perlicami – Ta fantastični komplet za ustvarjanje edinstvenega nakita je zasnovan posebej za dekleta, ki želijo izraziti svojo ustvarjalnost z oblikovanjem lastnih okraskov. Ta komplet je odličen začetek pustolovščine izdelovanja nakita, saj vsebuje vse potrebne pripomočke za začetek te zanimive igre.

Paket vključuje osnovne zapestnice, ki so odlična podlaga za edinstvene modele. Poleg tega komplet vsebuje različne oznake, pisane kroglice različnih oblik in velikosti ter vrvice, ki omogočajo združevanje elementov v izvirne kompozicije.

Tako lahko vsak otrok ustvari svoj edinstven nakit, ki bo popolnoma ustrezal njegovemu slogu in osebnosti. Koralde so različnih barv in vzorcev, kar omogoča ustvarjanje barvitih in presenetljivih vzorcev.

Oblikovanje nakita ni le zabavno, temveč tudi način za razvijanje otrokove ustvarjalnosti in domišljije. Z eksperimentiranjem z različnimi oblikami, barvami in teksturami lahko otrok razvije svoje umetniške sposobnosti in se nauči novih ročnih spretnosti.

Dimenzije embalaže: 33,5 cm x 28,5 cm x 4,5 cm


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelano na Kitajskem.