LEGO City Astronavtski gradbeni robotski oklep 60428

LEGO City Astronavtski gradbeni robotski oklep 60428

9,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 6+ let

Število kock: 140

Razpoložljivost: Na zalogi Šifra: 5702017588025 Kategorija: Oznake: , , , , , ,

Opis

LEGO City Astronavtski gradbeni robotski oklep 60428

LEGO City Astronavtski gradbeni robotski oklep 60428 – za dečke in deklice, stare 6 let in več, lahko otroško igro popeljete v orbito. Ta futuristični astronavtski gradbeni robotski oklep ima roke z orodjem s kladivom in kremplji, pilotsko kabino za minifigurico in velike noge za raziskovanje oddaljenih planetov. Dodajte samo gradbenega bota, planetarno okolje, elemente energetskih kristalov in minifigurico vesoljske posadke ter si privoščite ure epskega vesoljskega dogajanja.

Z aplikacijo LEGO Builder popeljite mladega ljubitelja mehov na razburljivo gradbeno pustolovščino. V njej lahko raziskujejo in shranjujejo igralne komplete, spremljajo svoj napredek pri gradnji ter povečujejo in obračajo v 3D, da si med gradnjo ogledajo modele z vseh zornih kotov.

Igralni kompleti vesoljskih igrač LEGO City so opremljeni z realističnimi vozili, podrobnimi strukturami in navdihujočimi liki, ki združujejo domišljijo in resničnost za domišljijsko igro brez meja. Otroci lahko ta zabavni komplet z vesoljsko tematiko dodajo drugim (naprodaj ločeno) iz vesoljske serije LEGO City za še bolj epske vesoljske pustolovščine.

Število kock: 140

Proizvajalec: LEGO System A/S
Komponente so izdelane v naslednjih državah: Danska, Mehika, Madžarska, Kitajska, Češka


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.